Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Sunday, 4 November 2012

leaders are learners :)

penat ber camping tak habis lagi . kaki masih lenguh akibat ketuk ketampi yang aku tak tahu bape kali  sebab kena denda . cium pokok sambil nyanyi lagu uitm . nasib baik tak kena guling dalam air . dah la tepi laut . then hujan pulak tu . kalau guling memang basah lokos la jawabnya . aku nak cite pasal aku camping hari tu . tapi bukan entry nie . next entry k . macam macam aku nak cite sebab macm macam yang aku dapat dari camp tu . nama pun kem kepimpinan kan . pape pun , kem tu kem yang pertama yang aku pergi yang uji kekuatan mental ngan fizikal aku giler2 punye . memang motivate and sangat sangat memerlukan disiplin yang tinggi . PPP and Urusetia semua awesome !!!




0 pujian kutukan:

Post a Comment