Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Sunday, 11 November 2012

hangout with girlsss



kumpul kat JJ









  
muka muka happy 
mira , chik , amy , shasha , ehem ehem , opie

baru sampai tasik
adik dayah , mira , eton , aku , dayah , chik , opie , anne and shasha
mira eton , adik dayah (tk tahu name)
opie , chik , amy
tirah and dayah




mira and eton
aku and opie
tirah and adik dayah

aku dan opie

amy and techik ...
techik nampak happy di situ
champion kayaking 


selepas meredah onak dan duri tasik shah alam

muka muka mahasiswi berjaya :)

gorgeous and beautiful


sebelum berpisah

dari JJ ----> tasik shah alam ------> berkayak -----> balik ke rumah masing2

thanx korang sangat sangat sebab spend time untuk gather ramai2
aku tak sangka kita still boleh kumpul macam nie lepas semua dah bertebaran di seluruh negeri kat malaysia nie . 

THANK YOU KEPADA :

<3  shasha and tirah , even korang penat sebab baru balik dari UTHM and matrik , korang still turun . love banyak banyak <3 <3

<3  techik a.k.a balqis . even kau demam , kau still boleh turun . rasa nak nanges kejap boleh tak . terharu :')

<3 eton and mira . even kita boleh jumpa dekat UiTM , sebab nak jumpa others , you all turun jugak . peace :)

<3 shasha , amy , anne . . terima kasih kepada anda bertiga kerana menjadi driver tak bertauliah kepada kami kami ini . hehehe . walaupun sesat , walaupun tak lepas touch n go , walaupun kne reverse 2x . lepak laaa . benda normal . hahaha . 

<3 dayah kerana melapangkan masa anda dengan kami kami ini 

<3 adik dayah juga kerana menjadi photographer tak rasmi ktorang yang bermacam ragam nie :)

KEPADA YANG TAK DAPAT JOIN :

GUJIEL a.k.a ziela , even kau tak dapat join ktorang , its ok dear . we will send you to the airport . bulan 3 kan nak jadi orang german :)

peng , fad , yana and meen . . kalau ada jodoh kita jumpa ye  :)


and lastly , hopefully can meet you guys for the next time  . . 





4 comments:

  1. :)
    waa,... <3
    Alhamdulillah. Ukhuah masihh utuh.
    seronokk je tngok.

    ReplyDelete
  2. hehe . alhamdulillah .
    sementara masing2 tgah bujang nie .
    lepas nie tak tahu la ada rezeki nak kumpul macam nie ke tak
    :')

    ReplyDelete
  3. so sorry mieza n the gang..
    klw ade jodoh nnty kite jumpe..
    miss u all!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok dear . ramai je yang tak join . nie pun org rase dah bersyukur dah . bkn semua dapat kumpul . kalau ada jodoh , kita jumpe k :)

      Delete