Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Friday, 19 October 2012

sayang kak Adda !!!

ASSALAMUALAIKUM

takde mukadimah untuk entry kali nie

nak cakap saya rinduuu izzatur syuhada suhaimi !!!!!!!
kak adda ... im happy because i have you for this semester

five star

you  look gorgeous sis :)

before aku balik Shah Alam

rase taknak lepaskan kak Adda :)

perempuan mana yang tidak tersentuh
apabila berhadapan dengan  seorang lelaki yang dilihat
mampu melindunginya dunia dan akhirat
(description untuk pic nie . aku tahu korang tak nampak kan ??
sebab aku sendiri pun tak nampak bila masuk blog nie)


Thank Allah For What You Have.
Trust Allah for what you need

belakang pic yang kak adda kasi

i will kak adda :)

sayang kak adda ketat ketat :)
*hug and kiss 

thanks for giving me this kak adda . rasa nak nanges setiap kali tengok pic yang kak adda kasi.


sorie sangat . orang tak sempat nak buat apa apa untuk kak adda but i can promise you that i will do something sweet that you never expected . i will . hehehe . just wait and see k . love you a lot .

orang takkan lupa moment kita selama satu semester nie . 
kita makan sama sama kat bilik orang.
dengan kak nabila , alia , kak ash , izzani ...
and kita mesti cerita pasal kawen kan ??? hahaha
kita pernah nak cuba tidak cakap pasal tu
tapi mesti termasuk jugak topic tu bila kita borak borak time makan
dan sepatutnya makan boleh 15 minit je
jadi 60 minit . kan ?? kan ?? kan ??

nak kasi pesanan penaja sikit . for kak adda sayang and the readers :)
ALLAH itu Maha Adil . InsyaAllah , one day you will meet a nice person .





oke lah . sampai sini je entry aku hari nie . hope korang tak bosan ngan cerita aku nie . biasalah . nak cerita dekat orang , takde sape nak dengar . so, luahkan dekat blog je la :)



2 comments:

  1. Allah je tau betapa banyak nya sayang akak kat miza tau :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. terharunya . orang pun sayang akak jugak :')
      sangat sangat sangat .
      dah la orang memang takde kakak . hehehe

      Delete