Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Saturday, 15 September 2012

BiLa FiNAL SemAkiN HamPiR


ASSALAMUALAIKUM

bila final semakin hampir
sume benda aku buat macam tak cukup tanah
minggu depan minggu last untuk kelas lecture sem nie
dan minggu depan jugak 
sume lecturer berpesta bagi last test kat student
aku tengok status kat FB tu sume pasal test
hahaha . naseb badan la
nama pun belajar
next week nye lagi dah study week
cepatnye masa berlalu
aku rase macam baru je aku daftar masuk tok sem 3 nie
tahu tahu dah final

dan akan frust ++++++
bile timetable final keluar
dan paper last adalah antara paper yang terakhir tok UiTM aku
pergghhhh . confirm golongan budak2 yang lambat habes paper
frust bile tgk budak2 habes paper awal
balek rumah awal
*ayat aku dah tunggang terbalik dah

tapi naseb sem nie oke
tapi yang tak tahan bile paper last aku petang 
dan yang paling tak boleh bla
bile paper yang agak killer hari ahad
BIOLOGY ngan PHYSICS kot
memang lah korang cakap bukan killer. 
tapi bagi aku tu lah yang selalu spoiled kan pointer aku
perghhh . tahu tak hari ahad tu weekend  ??
cuti umum !!!!
hari beristirehat  :'(
tapi nak buat macam mana
kire oke la tu walaupun ahad
aku kire golongan yang bersyukur jugak la sebab paper aku gap lame giler

FINAL EXAMINATION TABLE SEMESTER 3

HARI/TARIKH
TARIKH
MASA
SUBJECT
ISNIN
1 OKTOBER 2012
9.00 -10.00 A.M
BEL 311
SELASA
2 OKTOBER 2012
2.15 - 4.15 P.M
CHM 270
RABU
3 OKTOBER 2012
9.00 - 11.00 A.M
CTU 211
KHAMIS
4 OKTOBER 2012


JUMAAT
5 OKTOBER 2012


SABTU
6 OKTOBER 2012


AHAD
7 OKTOBER 2012
9.00 - 12.00 A.M
PHY 150
ISNIN
8 OKTOBER 2012


SELASA
9 OKTOBER 2012


RABU
10 OKTOBER 2012


KHAMIS
11 OKTOBER 2012


JUMAAT
12 OKTOBER 2012


SABTU
13 OKTOBER 2012


AHAD
14 OKTOBER 2012
9.00 - 12.00 A.M
BIO 200
ISNIN
15 OKTOBER 2012


SELASA
16 OKTOBER 2012


RABU
17 OKTOBER 2012


KHAMIS
18 OKTOBER 2012
2.15 - 5.15 P.M
MAT 238

aku harap 

dengan gap yang lame

subject killer yang aku rase killer 

tu dapat A+++++++

aminnnnn. 


*oke lah . nak bagi pesanan penaja sikit. korang2 yang nak exam tu . jage kesihatan.jaga hubungan kita dengan Pencipta dan yang dicipta. jangan stress stress. nanti botak kepala . hahaha




0 pujian kutukan:

Post a Comment