Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Wednesday, 12 September 2012

hari raya di UiTM


ASSALAMUALAIKUM

walaupun aku dah rase sangat lambat untuk aku update blog aku nie pasal 
'SAMBUTAN HARI RAYA'
kat UiTM aku nie
aku tak kire
aku nak cite gak
actually aku nak tunjuk kat korang family aku yang dah hidup ngan aku
selama 3 semester aku kat UiTM
and kat sume ahli KAMI 1 KAPAL
aku nak bagi tahu kat korang (KAMI 1 KAPAL)
yang aku bangga ada kawan kawan a.k.a family yang macam korang kat sini
cool sweet (sour pun ada kadang2 :P )
walaupun idea korang kadang2 tak masuk akal sangat nak buat jenayah
macam pic kite kat bawah nie
suka hati buat macam UiTM tu UiTM kita yang punya
suka hati nak buat gaye ape
serius aku happy time nie
korang memang yang paling best
                                                                             


KAMI 1 KAPAL

CANTIK TAK KAMI ?? (oke.perasan kejap )




budak sorang kat tengah tu sangat tamak nak berbinikan sampai 6 orang :P




arul dan heri yang jeles tengok afiq dan kitorg yang comel ini
dan tanpa segan silu meng 'interframe' jugak untuk nampak comel

see . kau memang suka kan arul ?? haha



muka sume happy dapat makan free 

aku sayang korang  >.<

 
disebabkan arul dan afiq ada bini, si heri pun nak ada bini jugak
dan kesetiaan tergambar di wajahnya. haha . (ayat skema)

cuba teka , ada 5 ke 6 orang ??
maaf wani :)



oke lah . disebabkan laptop aku yang mereng  SEJAK 2 MENJAK nie, memang seminggu baru dapat update.
*mood yang memang takde mood bila pikir ada quiz calculus 2 petang nie . arghhh :'(



0 pujian kutukan:

Post a Comment