Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Sunday, 7 October 2012

PERUBAHAN


ASSALAMUALAIKUM.....


dunia exam telah membuatkan aku menjadi seorang yang tersangatlah busy . rasa macam tak cukup tanah nak jalan. kejap ke sana, kejap ke sini . fuhhhh . and aku nak cakap yang aku HAPPY sangat . hahaha . kenapa ??? sebab aku dah habes 4 paper. 2 paper left . BIOLOGY and CALCULUS 2 . BIOLOGY, ahad depan kita dating ae . aku nak karang ayat ayat cinta dulu before kita dating. nanti aku goreng kau dengan ayat-ayat cinta aku sampai jadi resepi terlazat di dunia. kepada CALCULUS 2 yang tercinta dan tersayang dan teristimewa, hanya dirimu begitu berharga. so, be nice okey. see you next two week .

apa lah aku merapu nie . takde kaitan langsung dengan tajuk . okey2 . motif aku dengan title yang kat atas tu adalah sepertimana yang aku telah bebelkan kat atas tadi adalah kerana aku dah buat sedikit perubahan terhadap kekemasan bilik aku kat kolej nie . during study week and final exam, memang aku tak sempat nak kemas . bersepah nye masyaALLAH . aku tak tahu nak cakap . and habes je paper fizik tadi, aku terus kemas and buang semua kertas kertas yang tak berkenaan. 


BEFORE
                                                                       


nampak tak ?? penuh kan whiteboard aku tu . korang rase ape?? tu la formula fizik yang separuh mati aku hafal . and last ALHAMDULILLAH . paper fizik aku hmmmmm .... oke la . better than chemistry before.
         
AFTER



kosong sekosong kosongnye seperti kosongnye hati aku tanpa cinta seorang lelaki tetapi penuh dengan cinta kepada ALLAH , RASUL, IBU BAPA dan SAHABAT SAHABAT ,insyaALLAH . 

                                                                                                                                                                 

BEFORE

                                

serabut gila meja study aku . memang aku tak study atas meja la kalau dah macam nie . nak kemas pun tak sempat . jadual exam aku berderet . memang takde mase nak pedulikan bilik aku jadi hape pun. kalau bilik nie boleh bercakap, dah lame dia halau aku keluar agaknye.

AFTER

cantik tak dari yang atas tu ??


sejuk mata memandang. betul tak ?? nak study pun rasa semangat . cehhhhh... macam la kau study mizaa oooiiii.

                                                                                                                                                                    


BEFORE



AFTER



pedulikan novel yang berderet tu . its not mine okey . aku punye 3 buah je . sape sape yang berminat nak baca antara novel novel nie, silalah beli sendiri di kedai buku berhampiran ye :)


*tengah nak habiskan novel M.A.I.D . so, please stay away from me and my sight and talk to my hand. not me :DD





6 comments:

  1. hehe..bgusla da kemas sumenye...gudluck ye... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinye . 2 paper left . paper killer pulak tu . btw, thank :)

      Delete
  2. haha miza2. cmne la nk rajin cm kau~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hafizi2 . bila masa la aku jadi rajin =_='

      Delete
    2. rajin la,tga exam pon update blog .wakaka

      Delete
    3. perli nampak . gap lame kan . boleh la update :)

      Delete