Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Wednesday, 3 October 2012

nak tahu sesuatu ??



aku malas nak cakap banyak.. ehh . cakap pulak . korang bace je la status kat bawah tu sume . korang tahu la apa maksud aku.










korang tak faham ke ??
muka sume blurr je NIE
sini sikit aku nak cite
minggu nie dah final kan
dan semalam paper CHM 270
stand for pysical chemistry
270 lagi besar dari 201 ke tak ??
korang jawab la sendiri =.='
sume belajar math kan
adik aku 3 tahun pun tahu jawab
kalau korang nak tahu
lagi besar kod tu,
lagi susah la paper tersebut
dan ia akan bertambah susah kalau question paper yang korang dapat tu
 'YELLOW COLOUR'
dan aku dah dapat question paper
warne kuning yang pertama untuk final sem nie
korang yang curious nak tahu kenapa ngan paper kuning tu
korang boleh pegi MYDUMPSITE nie kalau nak tahu lebih lanjut

CHM 270 !!!! kau dah berjaya hancurkan punah kan harapanku
kau jangan merayu kat aku tok jatuh cinta kali ke 2
aku punye la jatuh cinta kat kau
ini balasan kau kat aku
first time jawab chemistry , rse macam tak penah kenal chemistry tu ape


paper 3 hari berturut-turut membuatkan aku sanggup menghabiskan novel setebal 1028 m/s lepas paper agama tadi . release tension >_< '




3 comments:

  1. sabarlah ye...mmg begitu adat menuntut ilmu...lumrah di alam belajar...

    anyway...best lak lagu kt bog awk nih..hehe....love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semester nie memang kne byk bersabar :)
      thnx . menjadi diriku-edcoustic- title lagu nie

      Delete
  2. sy phm...sy dlu pn mcm awk...hehe...alhamdulillah da abis degree da...yup...sy suke sume lagu edcoustic...hee

    ReplyDelete