Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Saturday, 22 September 2012

DINNER DEKAN 2012



ASSALAMUALAIKUM

hallu hallu semua
hehe. nak update pasal dinner semalam
dinner a.k.a MAJLIS ANUGERAH DEKAN 2012

drheartymza@blogspot.com

act aku malas giler nak pergi
dah la takde baju yang sesuai nak pakai
yang aku boleh kategorikan agak sesuai la untuk pergi dinner
sume dah bawak balek rumah
buntu buntu
housemate yang sepatutnye jadi jurumekap aku pun balek jugak
roomate aku pun takde gara subjek ETR
arghhhh . nie sume gara-gara memo naek lambat
ada ke memo naik hari yang sama dengan majlis and dinner tu
lain kali naik la 2-3 hari before tu
habes member2 senior2 aku sume balek
serius memang aku tade member
nak siap pun takde sape yang nak bagi comment
aku siap sorang-sorang je
sedih gilerrr kot  :'(


tapi dapat makan free kan
sape yang taknak
lagipun takut next time takde rezeki pulak nak pergi majlis nie
hope every semester dapat dekan la .
sape yang taknak diploma 1st class
sume orang nak


dan akhirnye aku pakai jubah hitam putih dan pashmina hitam
yang aku main pinjam je mmber2 aku punye
no mekap. hanya bedak yang tidak berbau *tak kaye la
simple.
 datang nak makan je pun

baru balek dari dinner
drheartymza@blogspot.com
simple

kredit to NURUL SYAZWANI a.k.a WANI kerana memberi pinjam jubah yang sangat cantik tu
and YANA for the pashmina
hehe. kalau takde korang, memang aku tak makan la malam semalam




nie doorgift yang kitorang dapat mase registration


drheartymza@blogspot.com
putih itu suci

dan yang paling tak boleh bla bila aku punye fon mati
argghhhh . dah la memang takde member nak borak
fon mati . time2 nie la dia nak mati
naseb la kawan kepada kawan aku teman
dengan dia sorang je la aku borak

tapi lepas habes aturcara
aku terus lari gi kawan aku yang aku kenal
sempat la snap pic dengan budak sorang nie

aku sayang budak nie

nie mimie 
full name dia nor amira syamimi
kalau nak tahu dia nie bestfriend aku time primary school dulu
lame giler kot kitorang lost contact
naik sekolah menengah dah tak penah jumpe
phone number pun takde
yelaa.. zaman dulu aku takde fon
sampai la kitorang sambung kat UiTM NEGERI SEMBILAN nie
aku boleh jumpe dia nie
sangat sangat sangat tak sangka
sumpah rase nak nanges mase terserempak ngan dia  :'(
tapi dia nie lagi hebat
2 semester dah dekan
diploma in microbiology kot
kira kos paling tough la kat cnie
aku doakan dia dapat ANC 
aku memang dah tak la kan
1st semester dah terlepas
sekarang target aku nak dapat
'DIPLOMA FIRST CLASS'

oke lah
mata aku pun dah nak pejam dah nie
malas nak bebel lagi
stress bila pikir study week pun ada test
fokus on FINAL
ALL THE BEST kat korang yang nak exam tu


*pic tak banyak sebab handphone mati  :'(

ASSALAMUALAIKUM  >_<










5 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah dear . awak pun boleh dapat jugak . be strong k :)

      Delete
  2. moga terus success...sy mse degree xpenah dpt dekan..huhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx .
      means that mse diploma dpt la . oke la tu .

      Delete