Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Monday, 2 July 2012

ONE DAY WITHOUT SHOES : D


first time aku dengar , APA KEBENDA LA ONE DAY WITHOUT SHOES nie
SATU HARI TANPA KASUT ??
perggghhh . serius aku memang tak pernah dengar
but act aku yang ketinggalan
rupa-rupanya negara lain mmg dah buat benda nie every year
korang tahu tak amende tu ??
kalau korang tak tahu ,
gi search kat youtube
nanti korang tahu la
aku malas nak explain panjang2
act nie event kolej aku sempena 'EXPRESSION OF SOUL'
sorie lambat update event nie
busy 24 hours kan

PICTURE CAN BE LOUDER THAN WORD :)

kitorang tulis atas jalan kat sume blok kolej and sepanjang jalan tar :)



naksangatposingatasjalan >.<




smiley tu special . blok kolej aku je ade : D

semangat kan. round sume blok kolej nak design bnde nie je


memang snap pic kat kaki je la kan. without shoes tu.

after event masing2 snap pic kaki tanpa kasut

dah2 la tu miza


semangat nye aku !!!



special bar kod for urusetia
NOT FOR SALE oke
limited edition








tengah event sempat lagi member2 aku posing

after event :)
after this,ktorang bertungkus lumus pulak tolong susun kerusi tok event malam
FATIMAH SYARHA datang oke (excited giler)
with her husband and guess what ??
aku dapat signature FATIMAH SYARHA
kat novel 'SEINDAH MAWAR BERDURI'
tak caye ??

see . nampak kan . tak sempat nak snap pic. dy tengah makan =.=
oke lah..
mata dah macam kena gantung dengan mesin jahit
esok lecture kol 8 pulak
naseb la miza.
dah la lambat update
maaf 
saya kan TETTTT !!
sibuk mengalahkan perdana menteri

ASSALAMUALAIKUM



8 comments:

  1. krik-krik-krik.
    nice song and a nice story u have.

    Sincerely from Asyrf Jef. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takyah nak krik2 sangat la kan
      btw thnx acap :D

      Delete
  2. Replies
    1. hehe..ktorg memang no satu kalau bab nie

      Delete
  3. acap minat song dye je.
    sweet sgt. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cehhh. fine .. tak minat blog nyer
      report kat arul

      Delete
  4. Replies
    1. mencari diriku.
      search la kat pkcik google :P

      Delete