Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Friday, 1 June 2012

LELAKI PUPUS ??

what ??
lelaki pupus ??
macam mane aku nak kahwin nie ??
aku taknak jadi ANDARTU..
ANDALUSIA..
see ..
kenapa mostly girl yang kat dunia nie boleh ckp mcm nie
kenapa ?? korang nak tahu kenapa ??
oke ....
SEBAB-SEBABNYA IALAH :-

1) korang pergi lah semua UNI ,either IPTA o IPTS . kalau dalam kelas tu , mesti sorang o dua org je lelaki . kalau ramai pun tak lebih sepuluh. tak caye ?? TEKAN SINI

dah caye dah ?? oke  .... tak caye lagi .. nak lagi ??

2) korang tgk nie pulak ..


korang nampak tak ?? 17 orang je lelaki diploma sains ???
mane perginya semua lelaki nie ??

tapi.......yang paling aku pelik . korang tengok statistik nie pulak .

and korang tengok nie pulak 


mana perginya kaum adam yang ramai tu
sampai kat UiTM aku pun 10 kolej, 3 kolej je lelaki punye
sedarlah wahai kaum adam
anda pemimpin dunia
anda pemimpin keluarga
takkan korang nak suruh bini korang pelak jadi imam
takkan korang nak suruh bini korang keje
korang dok goyang kaki kat rumah
masak pun belum tentu tahu
goreng telur ngan masak air
budak tadika pun reti
bukan nak kondem or anything
but nak ingatkan kaum adam kat luar sane
cuba korang bagitahu aku .
KENAPA ??

oke.. BYE . ASSALAMUALAIKUM :)

4 comments:

  1. oke miza tgah glabah nk kawen..haha

    ReplyDelete
  2. ha'ah ..
    sebab nak tunggu IMAM MUDA dulu ..
    taknak aku jadi imam kat rumah

    ReplyDelete
  3. alolooo..eh 'imam muda' tau blog ko ke tk ni?

    ReplyDelete