Jangan Jadikan Mata Kita Seperti Mata Lalat Yang Melihat Negatif, Jadikan Lah Mata Kita Seperti Mata Lebah Yang Sentiasa Melihat Benda Yang Positif

Wednesday, 16 May 2012

SeLaMaT HaRi GuRu .........!!




Belajar masak malas baca buku
Cuma nak cakap selamat hari guru 

hohohoho . 
rindu cikguuuuuu
nak pergi sekolah tkde 'TRANSPORT'
wish gne blog je la
hahaha
selamat hari guru 
kepada semua guru-guru
yang pernah menjadi guru
kepada bakal DOC NURUL MIZA
cehhhh....berangan lebih
tak kire tadika
ehhhh.. tadika kat KELANTAN
dah tak engat dah spe
hehehehe..mahap...
sek rendah dan sekolah menengah
SAYA SAYANG SEMUA GURU SAYA

jap2..tak abes lagi 
sebab sayang sangat
nak tunjuk ckit cikgu2 y pernah ajar aku dulu


SEKOLAH RENDAH


nak tunjuk BADGE sikit


[IMG_1788.JPG]


tak jumpe la pic ckgu2 skola rndah yang hensem dan awesome
juga beautiful and gorgeous tuuuu . argghhhhhh
nanti2 aku nak post gak 
kne ade pic dorg
oke2. habes sek rendah
MAHAP banyak... :)


continue SEKOLAH MENENGAH

badge dulu ae  :)


Logo Sekolah

cantik tak ?? 
jangan cakap tak !!
mesti kena cakap ye
dah cakap ??
oke.. 
bagus..
tgk bawah lak





























cakkkkk
haaaaaaa
nie cikgu2 aku yang comey
lagi baek hati
and whatsoever 
bersamaan dengannye



class teacher versus KAA UMMI
PQS dan PSI yang banyak kena hafal tu
tu la yang beliau ajar
PUAN ALIZAWATI


ADD MATH teacher 
yang terer giler
soalan add math dalam buku
dy boleyh alert soalan tu salah
dan beliau akan buat soalan sendiri
PUAN MARIAM


CHM teacher yang sgt funny be happy
tp kdg2 garang gak but he is very kind with his student
ENCIK SALAHUDDIN


Pn Rahmah bt Hj Samuri

PUAN RAHMAH
nie hebat jugak
boley ajar MATH
ngan ADD MATH
tapi dy ajar math memang terbaek
dari korang selalu FAIL pun ley dapat A++++
tak caye dah...
trademark beliau aku suka giler
ble nak start ngajar
mesti keluar kata-kata nie
'MUDAH AJE'
ahaaa
memang mudah pun




PUAN MULIA
nie ckgu GEOGRAFI aku
yang ubah geografi aku dari C and B
jadi A++++++



ENCIK ZAKARIA
cikgu yang buat aku tak kenal bola tampar
sampai aku dapat jadi kapten under 18
and wakil daerah mase f4
TERBAEK !!!!



cikgu yang sentiasa dengar masalah aku
yang jaga anak-anak YAYASAN SELANGOR
sampai sekarang
sampai ktorg dapat ASRAMA DAERAH YS TERBAEK !!!
terer tak ??
bkn senang tau nak lawan asrama daerah yang laen
PUAN AZNORA ni lah yang banyak tlg
even aku nie budak jenayah tyme sekolah dulu
hoho




nie pulak cikgu BM aku mse F4 ngn F5
perggghhh...
dy besh giler sebab buku esei ktorg tak pernah ada esei
hahaha
tapi sume dak kelas aku dapat A mse SPM
hebat tak?? hebat tak ??
DR GHAZALI...
popular nie..
bgge wuuu jadi student dy



ENCIK HASNI
cikgu SEJARAH aku
kalau dah nama sejarah 
cikgu best pun aku boley tersengguk
tipu korang kate korang tegak je waktu sejarah
badan tegak mata tutup aku caye
hahahaha
btw, mahap ckgu sebab selalu tdo dalam kelas


nie ustazah ROCK
ustazah paling besh dan tak pernah bosan
kalau korg ngantok pun boley terjage
paling best, note agama sehari satu ayat
then TIMES UP
BALIK!!!!!!!
kenapa?????
sebab satu ayat yang dia bagi
penuh dengan cerita yang luar biasa
tu yang syok tu
dak 'kurang baek' pun 
boleyh insaf wa cakap sama lu
USTAZAH HAYATI nama dia
carilah .. cnfirm nak jumpa lagi


panjang pulak entry kali nie . pada cikgu2 yang tak tersenarai, maaf. saya SAYANG sume. tapi tak sempat nak masokkan . tak jumpa gambar. hehehe. tkpe. yang penting cikgu sentiasa di hati . 

SELAMAT HARI GURU !!!!!
THANK YOU TEACHER !!
SAMSAMIDA !!!!
SYUKRAN !!!!

0 pujian kutukan:

Post a Comment